KALU

GERICHT OP PERFECTIE EN FUNCTIONALITEIT.

Licht heeft een emotioneel effect. Of het nu gaat om sfeervolle ruimteverlichting of effectieve accentverlichting: de KALU QPAR reeks zorgt voor een perfecte allround verlichting.

VERLICHT MET DE MODERNSTE
TECHNOLOGIE.

De KALU reeks is al tien jaar een van de meest populaire productreeksen van SLV. Met de technologische update biedt de KALU QPAR nu nog meer technische voordelen voor een modern verlichtingsconcept.

  • Individuele verlichting dankzij de compatibiliteit met verschillende LED lampen
  • Dankzij het gebruik van hoogspanningstechnologie is een transformator niet meer nodig en is het zoemende geluid dat daarmee gepaard ging ook weg

TECHNISCHE GEGEVENS

ZODAT OOK HET
LICHTCONCEPT ALTIJD
PERFECT PAST
.

GEWOON PUUR
DESIGN.

Recht en rond, modern en klassiek: de KALU reeks voldoet aan alle ontwerpeisen. Met de puristische en vlakke vormgeving passen de lampen perfect in elk interieur – of het nu gaat om een restaurant, een hotel of uw eigen vier muren. Een bijzonder aantrekkelijk detail is de boog die de spots vasthoudt en die typisch is voor de KALU reeks. Een exclusief design dat u alleen bij SLV vindt.


De KALU modellen zijn verkrijgbaar in een-, twee- en drievlammige uitvoering en met de QPAR ook voor het eerst in een viervlammige uitvoering in discreet mat zwart, elegant mat wit of modern geborsteld aluminium.


Eenvoudige elegantie die nooit uit de mode raakt.

IN ALLE RICHTINGEN
FLEXIBEL.

Hoe je het ook draait of keert: de KALU reeks biedt een allround flexibiliteit dankzij de 350° draaibare en 90° kardanisch richtbare spots. Zo kunnen hele ruimtes indirect worden verlicht of individuele lichtaccenten worden gelegd. Met verschillende modellen voor plafond-, vloer- of wandmontage, voor opbouw en inbouw, of als spot met railsysteem: geen wens blijft onvervuld.


Ook de keuze aan lampen is zeer uitgebreid. Van gezellig tot trendy, van discreet tot intensief – kies de kleurstemming die het best bij uw ruimteconcept past.

ZO SMART EN
ENERGIE-EFFICIËNT.

Nieuwe verlichtingsconcepten houden bewust rekening met een zorgvuldig gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Ook de verlichting moet daarnaar streven. De KALU QPAR reeks van SLV combineert functie en design met energie-efficiënte lampen en moderne, intelligente lichtsturing. Uitgerust met de juiste lamp is de KALU reeks geschikt voor Smart Home of dimbaar, maar altijd energie-efficiënt en duurzaam. Precies zoals uw klanten het willen.